Workshop București: Sarbatori fericite, fara partener

0
470

 

Workshop: Sărbători fericite, fără partener sau parteneră. Organizator- psiholog Aida Ivan

 

Te cuprinde tristețea  la gândul că se apropie Sărbătorile de iarnă?  Ai sentimentul că ești singura persoană care poate să fie de Sărbători singură și te întrebi de ce tocmai tu? Îți pui problema că e posibil să rămâi oricum singur acasă fiindcă toți cei din jur se află în cuplu? Deja, cumva, cu ochii minții vizualizezi un Crăciun apăsător?

Să știi că nu ești singurul care gândește astfel. Iar dacă ai aceste preocupări te invit cu dragă inimă la workshop-ul meu unde ne vom întâlni, tu , eu și alți oameni speciali și împreună vom înțelege singurătatea și cum alegem să ne petrecem Sărbătorile. Apoi partenerul  potrivit și fericirea se vor apropia de tine.

 

Împreună vom descoperi care sunt cauzele care ne împiedică să ne bucurăm de relațiile care există în viața noastră.

Cum se va întâmpla? Vom face exerciții pentru a explora cine suntem cu adevărat, ce vrem de la alții și, mai ales, de la de la noi înșine.

Vă invit să aflați mai multe despre eveniment aici,  pe pagina Psihoterapeut Aida Ivan.

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.