[INTRARE LIBERA / DONATIE RECOMANDATA: 25 LEI]
*fara rezervare

Spectacolul “Plecarea pe loc” este rezultatul colaborării dintre:
-pianistul Marius Vernescu este singurul muzician român distins cu Marele Premiu la Montreux Jazz Festival (Elveţia), câştigător al Niedersachsen Jazz (Germania), Marele Premiu în cadrul Festivalului Internațional de Jazz “Django Reinhardt” (Italia)

-Sebastian Grama este conferenţiar universitar doctor la Facultatea de Filosofie a Universităţii din Bucureşti. A publicat zece volume ştiinţifice şi două romane. Este fondator şi preşedinte al Asociaţiei “Hestugma.

“Plecarea pe loc” este un spectacol ce îmbină muzica şi textul poetic. Pianul devine un personaj. Într-una dintre scene, există chiar un dialog unde sunetele sale răspund efectiv cuvintelor ce i se adresează în mod direct.

Atmosfera spectacolului este extrem de variată. În text găsim şi umor, ambianţe suprarealiste, pasaje de dragoste şi ironie acidă în direcţia unor modalităţi de a înţelege relaţiile dintre oameni, eticheta socială etc.

“Un spectacol de gând şi emoţie, propunând o poveste menită să uimească, să amuze, să întristeze şi – poate – să trezească publicul, să-i indice calea spre un fel aparte – şi totuşi foarte la îndemână – de a trăi şi de a privi lucrurile din jur.
Să ne imaginăm o lume în care îndrăgostiţii care vin la un han să-şi plângă nefericirea lângă o carafă sunt luaţi în primire de un dregător ce a trăit în urmă cu 200 de ani şi a înviat numai din plăcerea de a-i dojeni pentru naivitate.
Sau o lume în care există numai o casă – ce ascunde în pivniţă păianjeni şi piane ce cântă singure. Aceasta este lumea din “Plecarea pe loc”.

NOV18
  • 19:30 – 21:00
  • POINT

    Strada General Eremia Grigorescu 10, 010477 București

Informații utile

1. Nu permitem accesul în sala de teatru cu alimente și/sau băuturi

2. Dacă vreți să vă bucurați de bunătățile din meniu, vă rugăm să ajungeți cu 45 de minute înainte de începerea spectacolului.

3. În timpul spectacolelor, restaurantul și barul nu funcționează.

4. Vă rugăm să puneți telefoanele pe modul silențios sau avion pe toată durata spectacolului.

5. Nu se fac rezervări pentru bilete. Dacă sunt spectacole cu intrare liberă, veniți direct.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.