23.5 C
București
marți, mai 21, 2024

Atelier de aranjamente florale

Atelierul de aranjamente florale organizat de Fundația Calea Victoriei pe 1 august e un moment bun să te conectezi cu natura prin intermediul florilor. Timp de 3 ore, de la 18.30, vei studia arta delicată a armonizării florilor.

Ce flori să alegi pentru un aranjament în burete şi ce tehnici poţi aplica pentru ca rezultatul să fie unul pe măsura aşteptărilor sunt doar câteva dintre lucrurile pe care le vei afla la atelier. Vei cunoaşte în detaliu ce tip de flori sunt necesare în funcţie de vas şi forma dorită, ce instrumente vei avea nevoie să foloseşti şi ce tehnici trebuie aplicate astfel încât florile să reziste cât mai mult.

Foarte important, vei afla de unde îşi cumpără floriştii ustensilele necesare şi care sunt furnizorii cei mai importanţi. Aceste informaţii te vor ajuta în viitor să realizezi aranjamente florale unice pentru a le oferi în dar sau pentru a te relaxa cu ajutorul florilor.

Afli câte ceva şi despre limbajul florilor. Ştiai că atunci când oferi o margaretă transmiţi gânduri vesele, fericire, linişte şi încredere? Sau că o orhidee dăruită cuiva indică sentimente de admiraţie pentru frumuseţea şi unicitatea persoanei respective?

Unele simboluri s-au păstrat şi îţi va prinde bine să cunoşti limbajul florilor, ca să ştii ce e potrivit să oferi la aniversări speciale sau în alte contexte.

Cursul are loc în 1 august, de la 18.30, la Fundația Calea Victoriei. Adresa este str. C. A. Rosetti, nr. 47, et. 1. Taxa de participare este de 300 de lei și include toate materialele necesare. Te poți înscrie pe contact@victoriei.ro. Fii rapid, sunt doar 12 locuri.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie