24.5 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Armonia in relatii

Armonia intr-o relatie nu se intampla peste noapte. Si nici aplicand vreo reteta magica din 3-7-10 pasi sau doar pentru ca vii o data la un workshop de cateva ore.

Ce se intampla, insa, in acest workshop si te ajuta sa iti recreezi relatii in armonie este ca intelegi:
– cum gandeste si cum simte o femeie
– cum gandeste si cum simte un barbat
– de ce „ai nevoie” de o relatie
– cine esti tu in relatie – validarea teoriei „intr-o relatie de doi sunt, de fapt, opt”
– de ce exista certuri, conflicte, neintelegeri
– cum iti sabotezi armonia.

Totul in studii de caz, jocuri de rol, tenici de coaching si NLP. Ca intr-un film cu stop-cadru pentru a intelege comportamente, actiuni, emotii, dinamica lor constienta si subconstienta.

Bruce Lipton si multi alti cercetatori, psihologi, biologi tot demonstreaza de ani de zile ca viata noastra este 5% condusa de mintea constienta si 95% de mintea subconstienta – adica automatisme, tipare de comportament, convingeri limitative, prejudecati etc.

Iar in workshop vom „deconspira” exact subconstientul. Adica, vei afla cum sa vezi profund in tine de ce te comporti intr-un anumit fel sau de ce el/ea se comporta intr-un anumit fel.

Si dupa ce intelegi asta, vine partea de coaching. In care transformi aspecte din subconstient astfel incat sa inceapa sa iti fie mai bine. Bine cu tine, bine in relatiile tale.

Va fi inceputul unui proces. De autotransformare. Nu vei fi dintr-o data zen si happy. Ci ca atunci cand erai bebe si te-ai ridicat sa mergi in picioare. Ai facut un pas, doi. Si apoi ai dat cu fundul de pamant. Dar te-ai ridicat din nou. Pentru ca mersul iti dadea libertate. Libertatea de a alege. Nemaifiind dependent de ceilalti.

Asta face si workshopul. Iti da libertate. Iti dai libertate. De a nu mai fi dependent de ceilalti. De „a merge in picioare”, nu de a te chinui de-a busilea sau tarandu-te pe coate sau de a te mai agata de unul si de altul ca sa te ridici.

Eu voi veni cu explicatii si aspecte ce tin de psihologia feminina.
Bogdan Uritescu va veni cu cele ce tin de psihologia masculina.

Iti vom arata practic. Daca vrei, chiar dupa exemplele tale deja traite. Ca sa intelegi ce nu a functionat sau nu functioneaza si cum poti face practic sa functioneze. In armonie. Armonie tu cu tine. Si armonie cu ceilalti.

Cost: 180 lei pentru plata online sau 200 lei pentru plata la eveniment.
Pentru cupluri: 250 lei.

8 Decembrie 2018 la 11:00 – 15:00

Locatia va fi comunicata participantilor.

Modalitatea de inscriere:
– trimite email la adresa loredanavladareanu@gmail.com cu confirmarea participarii tale
– vei primi contul in care sa faci viramentul
– trimite pe email confirmarea platii
– gata, esti inscris! te asteptam cu drag!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie