Ce-ți dorești în 2021? Invită bucuria la tine în casă și în viața cuiva drag! La Fundația Calea Victoriei ai 20% Reducere la toate cursurile din ianuarie și februarie. Pentru că la cursurile noastre online vorbim despre picturi celebre, cărți, istorie, armonie, muzică, lumea din jur devine un loc mai interesant și mai prietenos.

Vei descoperi în programul nostru ateliere pe gustul întregii familii, de la stil vestimentar feminin, la istoria gustului, branding personal, povestea caselor boierești din București, content writing, astronomie, nutriție sau cum se face o campanie de succes.

Așa că aruncă un ochi pe delicatesele culturale pe care ți le-am pregătit și gândește-te cu cine vrei să împarți astfel de daruri: entuziasm, frumusețe, înțelepciune, creativitate, echilibru, puterea de a merge mai departe.

Ai timp să te hotărăști ce curs online alegi, reducerea e valabilă din 22 până pe 30 decembrie. Click pentru cursurile lunii ianuarie și aici pentru cele din luna februarie.

* Oferta este valabilă doar pentru cursurile din ianuarie și februarie, achitate în perioada 22-30 decembrie, şi nu se cumulează cu alte oferte sau reduceri.

** Cu o zi înainte de data începerii, primeşti pe adresa de mail lăsată linkul unde vei putea urmări cursul. Te rugăm, verifică în Spam sau Promoţii primirea mesajului.

Ilustrație de Yanna Zosmer

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.