„Videochat”, un nou serial online realizat în condiții de carantină, va avea premiera online pe 26 aprilie, la ora 22:00.

Regizat de Vlad Zamfirescu, pe un scenariu de Alex Popa, serialul îi are ca protagoniști pe Andi Vasluianu, Diana Roman și Marius Florea Vizante. Coloana sonoră este realizată de Mihai Mărgineanu.

Gianina este educatoare la o grădiniță particulară. Ca să își poată plăti chiria în perioada în care grădinițele sunt închise, ea răspunde unui anunț care spune că se caută o persoană dispusă să predea online.

Jobul este al ei dacă îl vrea, câștigurile sunt consistente, așa că sigur că există un dar: „învățăceii” sunt adulți, programa pune un accent special pe anatomie, iar codul vestimentar este deosebit de… lejer. V-ați prins, nu?

Va accepta Gianina propunerea neașteptată? Dacă da, cât de departe va merge? Vom vedea pe 26 aprilie.

Episodul pilot va putea fi urmărit pe pagina de Facebook Videochat – serial online.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.