14.6 C
București
duminică, mai 19, 2024

La Eroilor începe să fie mai bine

După un deceniu de mizerie, de chin, de batjocură, iată că parcul de la Eroilor – dintre Operă și Municipal – începe să arate omenește.

Nu, nu a fost refăcut și repus în valoare de cei care l-au nenorocit, adică de către constructorii metroului; au trecut trei ani de cînd zona putea fi redată orașului, dar ei nu au făcut nimic.

Ce vedeți în pozele de mai jos e lucrarea Primăriei Sectorului 5, ceea ce nu-nsemnează altceva decît că – pe lîngă bune intenții – e și loc de mai bine.

Dar cetățeanul se bucură cînd vede nesperata schimbare-n bine: pomișori, vegetație, peluze verzi. Se lucrează și la refacerea fîntînii arteziene „a lu’ Vanghelie”.

Ca atare, îngrozitoarele soluții estetice alese pentru intrările subterane și chiar nenumăratele piese utilitare aruncate peste tot – aerisiri, accesuri tehnice – încep să poată fi trecute cu vederea.

În plus s-a pripășit chiar și o terasă.

Ei, nu toate-s grozave – n-au cum! – și întîlnim o grăitoare situație la rastelul de biciclete.

de The Hungry Mole

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie