27.1 C
București
joi, iulie 18, 2024

OLLY & FOXY LADY – Live în Sufragerie –

Absolventă de Conservator, Olivia Paun vocea, flaut și chitara bass, în acest proiect frumos cu Roxana Stroe. A trăit în Amsterdam 8 ani, cântând în toată Europa de Vest, nenumărate concerte alături de trupa Olly de Quartz.
A fost baterista la Quartz cu care a tras un albumul „Dragostea e un biscuit în forma de stea” pian și toba , a colaborat la flaut în orchestră,alaturi de trupa Iris si Felicia Filip, in turneul Iris Atheneum .
Mircea Vintila, a cooptat-o pentru piesa Batiscaf, care a avut un mare succes.
Olivia este fondatorul trupei Olly of Queens, trupa pe care a format-o în 2017 cu care activează și în prezent .

� Roxana Stroe este singura chitaristă de blues din țară. A concertat alături de A. G. Weinberger, Berti Barbera, Harry Tavitian, Narcisa Suciu, Garbis Dedeian, Direcția 5, Ovidiu Lipan „Țăndărică”, Alex Man, Clay Windham, Dean Bowman și alții. Din 2008 are propria sa formație de blues numită Foxy Lady Band.

Va asteptam duminica 11 iunie 2023, incepand cu ora 19:00, in sufrageria True Club!

Sustinere artisti: 40 lei

☎ Rezervări & info: 0727 488 087

? Covaci 19

www.trueclub.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie