28 C
București
duminică, iulie 21, 2024

Cum să facem să păstrăm tinerii în țară – un subiect de care ar trebui să ne preocupăm mult mai mult decât o facem real, în România?

Cum să facem să păstrăm tinerii în țară – un subiect de care ar trebui să ne preocupăm mult mai mult decât o facem real, în România, se întreabă Aida Chivu.

Sunt mulți factori care contează în treaba asta: – deschiderea companiilor spre a-i forma și a-i fideliza ulterior- pachetele salariale corelate cu piața muncii dar și cu eforturile pe care aceștia le depun- beneficiile oferite să fie adaptate și potrivite cu nevoile lor reale.

Cu alte cuvinte, să ieșim din clasic și să le dăm oamenilor ceea ce li se potrivește și au nevoie cu adevărat. Iar apoi să le cerem să își facă și partea lor. Doar așa ar putea fi „win-win”, scrie Aida Chivu.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie