12.3 C
București
vineri, februarie 23, 2024

Copilul de azi – adult în miniatură?

Sâmbătă, 15 Decembrie 2018, ora 11:00
Institutului de Arte Piața Sfinții Voievozi nr. 1
Sector 1

Copilul de azi – adult în miniatură?

Conferința despre sănătatea și dezvoltarea armonioasă a copilului susținută de
Dna. Dr. Ana Magdalena Bratu – Medic primar Radiologie și Imagistică Medicală – Spitalul Clinic Colțea

RECITAL PIAN
Mădălina Pașol – profesor și pianist concertist
Robert Schumann – Scene din copilărie Op. 15
Recomandare participare eveniment – 50 lei
REZERVĂRI: 0729406532

Sănătatea și dezvoltarea armonioasă a copiilor nostri, este una dintre cele mai actuale teme ale parintilor din zilele noastre. Programul incarcat al aacestora si cerintele mediilor educationale scolare de stat sau private, pun presiune pe copii si pe familiile acestora in vederea obtinerii unor rezultate impresionante, considerate necesare d.p.d.v. al pregatirii pentru o viata imbelsugata si fara griji.
Zilele micutilor incep de multe ori in jurul orei 7:00 si se termina seara dupa afterschool, orele suplimentare de sport, muzica, limbi straine, arte plastice samd. Pentru cativa ani, intre varstele de 6 si 8 ani copii acumuleaza, de multe ori inutil, oboseala si foarte mult stres. Hiperactivitatea manifestata de multi copii, poate fii un semn de oboseala, nu de putinta sau puterea de a mai face alte activitati scolare.
De la zi la zi rezultatele epuizante ale programului incarcat nu sunt foarte vizibile, dar in timp acumularea oboselii si a hranei „pe apucate“ si dezordonate trag semnale de alarma majore in ceea ce priveste sanatatea copiilor.

Dna. Dr. Bratu si pianista Madalina Pasol va invita la un recital-conferita si panel de discutii. Dann. Dr. Bratu cat si pianista de renume international Madalina Pasol se preocupa de peste 25 de ani, fiecare in domeniul sau de expertiza cu educatia si sanatatea generatiilor viitoare.

Sambata, 15 Decembrie 2018, ora 11:00, Institutul de Arte si Pasol Music Studio va invita in noua locatie de la Piata Sfintii Voievozi, nr. 1, langa Libraria Muzicala, sa participati la acest eveniment unic in Romania. Combinatia Medicina-Muzica este recunoscuta a fi foarte benefica pentru organism cat si atmosfera de sarbatoare dinaintea Craciunului. Pianista Madalina Pasol va interpreta Scene din Copilarie de Robert Schumann.
Va rugam sa rezervati la tel:
0729406532 numarul de persoane – contributia recomandata pentru participarea la acest eveniment este de 50 lei-pers.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie