Cine îi vorbește fiicei tale despre frumusețe? Oferă-i un curs online interactiv la care să afle ce stil vestimentar i se potrivește, de la culori la croieli și texturi. Atelierul online – Stil vestimentar pentru adolescenţi începe din 4 noiembrie, are două întâlniri și două grupe: una de la 10.00 a.m și una de la 16.00 p.m.

Valentina Bălașa Ario, lectorul cursului, a fost model și este acum consultant de imagine și designer de ținute de gală. A susținut deja mai multe ateliere și cursuri de beauty pentru adulți și adolescenți.

La cele două întâlniri ale atelierului vor vorbi despre schimbările care apar în viaţa unui adolescent, nevoia de reinventare a stilului vestimentar, dorinţa de a nu mai fi cosiderat copil, nevoia de exprimare prin vestimentaţie şi accesorizare.

Vor învăța să își adapteze vestimentația în funcție de codul vestimentar, fără să renunțe la stilul personal.

Vor afla ce tip de siluetă au și cum să-și aleagă hainele în funcţie de conformaţie. Aflăm ce trebuie neapărat să aibă în garderoba de bază – necesarul minim care să acopere toate situaţiile impuse de codul vestimentar şi cum să își aleagă accesoriile în armonie cu hainele.

Analizează la atelier imagini cu persoane îmbrăcate corect sau incorect, în funcţie de context.

Cursul are loc săptămânal, miercuri. Poate participa la grupa de dimineaţă: 10.00 – 11.30 sau la cea de după-amiază: 16.00-17.30. Când faci plata, online, de pe pagina cursului, scrie la „Note comandă” care e grupa la care vrei să participe.

Cu o zi înainte de începerea cursului, toţi cei înscrişi (taxa achitată) vor primi un link, cu ajutorul căruia să acceseze cursul şi instrucţiunile de conectare la Zoom. Dacă ai întrebări, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.