12.4 C
București
duminică, mai 19, 2024

Țuști! – soluțiile de mobilitate îs uluitoare

Deloc o veste rea: „Citylink” a intrat pe piața bicicletelor de închiriat de oriunde, precum defunctul „Ape Rider”. Adăugăm posibilitatea de a lua o trotinetă „Lime” direct din contul „Uber” și apariția trotinetelor „Bolt” și ne uimește cum în conurbația noastră sugușată de ambuteiaje e tot mai la-ndemînă posibilitatea de a te deplasa cu viteza gîndului, fără să te oprească nici mașinile ce nu înaintează, nici tramvaiele ce n-au peste tot prioritate.

E mai simplu ca niciodată să te repezi de ici-colea cu bicicleta și cu trotineta – mai ales dacă nu-i a ta!

Deși vedem genul ăsta de sharing ca o drăguță șansă de a ne distra și de a petrece vremea agreabil, în realitate foloasele utilitare-i sînt indiscutabile.

Din ce în ce mai facile ca acces, aceste platforme de mobilitate presupun o infrastructură flexibilă de pe urma căreia beneficiază o largă și variată plajă socială de oameni implicați în tot ce ține de funcționarea serviciilor oferite.

Deschizi telefonul și totu-i la deștul tău: taxi, uber, mașină de închiriat, cineva care-ți aduce de mîncare, cineva care-ți face tîrguielile, cineva care-ți rezolvă actele și problemele; doar la toaletă mai trebuie – încă – să te duci personal.

de The Hungry Mole

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie