7.3 C
București
joi, februarie 29, 2024

Seminar de relaţii – ARMONIA ÎN RELAŢIA DE CUPLU

Acest seminar se adreseaza atat cuplurilor cat si celor care sunt in cautarea unei relaţii! Poate fi schimbarea pe care ţi-o doreşti!

– pentru că îţi poate revoluţiona relaţia de cuplu!
– iar dacă eşti singur/ă şi în căutarea unei relaţii stabile şi pline de iubire, vei afla cum să îţi creşti considerabil şansele de a întâlni persoana dorită!

Ce vei afla?

 

Cei trei paşi prin care trece o relaţie
Ai să ştii în ce stadiu se află relaţia voastră şi spre ce vă îndreptaţi.

Cum să fii un bărbat atrăgător
Atracţia este un factor important şi felul în care eşti ca bărbat contează mult în atragerea partenerei şi păstrarea ei într-o relaţie frumoasă.

Cum să îţi păstrezi feminitatea
Sănătate fizică, emoţională, psihică…Ca femeie este important să îţi păstrezi trăsăturile principale ale feminităţii.

Care sunt nevoile umane de bază
Odată ce le ştii şi le înţelegi, poţi face acele schimbări în relaţia ta pentru o mai bună comunicare şi înţelegere.

Cine suntem noi?

Un cuplu atât pe scenă cât şi în viaţa de zi cu zi!

 

Sorin şi Carmen sunt un cuplu atât pe scenă cât şi în viaţa de zi cu zi!
Împreună îşi pun experienţa de peste 10 ani în domeniul relaţiilor de cuplu pentru a ajuta cât mai multe persoane, fie să îşi găsească o relaţie, fie să treacă relaţia actuală la următorul nivel.
Împreună organizează seminarii şi workshop-uri la care au participat deja sute de persoane, fiind impresionate de profunzimea informaţiilor cât şi de claritatea cu care au fost prezentate!

 

 

SORIN PAVEL – Relationship & Life Coach, Speaker

 

Văzând cum funcţionează relaţiile de cuplu pentru oamenii din alte ţări cât şi din alte religii, am pus cap la cap informaţiile şi am conturat idei revoluţionare de abordare a relaţiilor ce spulberă multe din miturile şi limitările adunate până acum. Toate sunt menite să deschidă persoana către o relaţie armonioasă şi să asiste cuplul către acea viaţă plină de iubire şi înţelegere pe care cu toţii ne-o dorim.
Înţelegând clar că a face relaţii aşa cum am învăţat de la şcoală, părinţi sau prietenii din jur o să ne aducă negreşit aceleaşi rezultate. Am ales să fac coaching prin care te provoc să te descoperi, să cauţi în tine puterea ascunsă, să afli cine eşti şi să înţelegi că Poţi Mai Mult!

CARMEN NUŢĂ – Relationship Coach, Speaker

 

Sunt un om cu multe visuri şi cu o profundă dorinţă de a contribui la îmbunătăţirea lumii în care trăim!
Dezvoltarea mea personală a început încă din timpul facultăţii, când am descoperit pasiunea pentru dans. Pe lângă mişcările ritmice pe care le predam în cadrul propriei şcoli de dans, am simţit conexiunea dintre oameni.
Am înţeles cât de important este să punem accentul pe profunzimea relaţiilor dintre oameni, mai presus de orice altă înţelegere sau contract scris.

 

Detalii eveniment:

09 Aprilie 2019 ora 19:00-21:00
Hotel Ambasador
B-dul Magheru nr. 8-10, Bucuresti (între Piaţa Romană şi Piaţa Universităţii, lângă Cinema Patria)

link http://armoniaincuplu.potimaimult.ro/

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie