25 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Răspunsul era “rezolvăm cumva”

Elon a devenit incredibil de îngâmfat dar are și omul dreptate: se trezește zilnic și administrează una dintre cele mai mari averi din lume, direct responsabil pentru destinele a sute de mii de oameni și familiile lor.

Ar fi ideal ca reporterii care au acces la el să nu-i piardă timpul. Acest reporter trebuie să compenseze pierderea de vreme pe care a cauzat-o cu cea mai stupidă remarcă posibilă, doar pentru că nu a fundamentat-o:

“În ultimele 6 luni, discursul fundamentat în ură s-a amplificat în platforma twitter și asta de când a preluat Musk controlul”

Musk l-a rugat să prezinte 2 exemple și omul s-a bâlbâit.

De ce n-a păstrat 2 screenshot-uri pentru ocazia asta? Sigur găsea, sigur răspunsul era “rezolvăm cumva”. Cum să te prezinți așa prost când ai acces la cel mai important om al momentului?

Vlad Stoicescu

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie