sursa-Primăria Municipiului Bucureşti

 

Reamintim proprietarilor de autovehicule uzate, acceptați în „Programul de stimulare a eliminării din traficul bucureștean a autovehiculelor cu grad ridicat de poluare, prin acordarea de eco-vouchere”, că ultima zi pentru depunerea dosarelor pentru obținerea eco-voucherelor este 21.02.2019.
https://bit.ly/2NYKp0v

Participanții acceptați în program, care se regăsesc în lista celor 5.000 de proprietari eligibili, publicată pe site-ul www.pmb.ro în data de 23.11.2018, au la dispoziție o perioadă de 90 de zile calendaristice de la data publicării listei, pentru casarea și radierea autovehiculelor uzate și depunerea dosarelor pentru obținerea eco-voucherelor.

Puteți depune dosarul pentru obținerea eco-voucherelor la Centrul de Informare și Documentare pentru Relația cu Cetățenii al PMB, din Bd. Regina Elisabeta, nr. 42, Sector 5, București sau îl puteți trimite la această adresă prin poștă/curierat cu confirmare de primire.

Pe site-ul nostru, www.pmb.ro, la secțiunea dedicată programului https://bit.ly/2NYKp0v, pot fi consultate urmatoarele documente:
* Lista celor 5.000 de proprietari eligibili în Program;
* Lista operatorilor economici autorizați să desfășoare activități de colectare și tratare a vehiculelor scoase din uz;
* Regulamentul programului, aprobat prin DPG nr.1823/2018.

Toate demersurile pe care proprietarii de autovehicule uzate acceptați în Program le vor întreprinde vor fi realizate cu respectarea strictă a regulamentului.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.