12.3 C
București
vineri, februarie 23, 2024

O Țară, O Sută De Ani, Mii De Valori

Gala Aniversară „O ȚARĂ, O SUTĂ DE ANI, MII DE VALORI” ce va avea loc în București, în data de 7 decembrie, la Grand Hôtel du Boulevard (Bulevardul Regina Elisabeta 5), sub auspiciile Familiei Regale a României, propune acordarea unor distincții acelor români care aparțin contemporaneității și care, prin rezultatele deja obținute în domeniul lor de activitate, promit să se impună ca valori și repere pentru generațiile viitoare.

Misiunea pe care ne-o asumăm printr-un eveniment anual recurent este de a contribui la creșterea identității Poporului Român și de a spori legăturile pozitive între generații.

Evenimentul va include, printre altele, o proiecție foto-video dedicată contribuției Reginei Maria la înfăptuirea Marii Uniri de la 1 decembrie 1918, o ceremonie de premiere a unor personalități din România, iar încheierea va fi reprezentată de un moment artistic cu o tematică dedicată Centenarului.

Anul Centenar al Marii Uniri este o perioadă de mare emoție și un punct de excepție al istoriei. Avem astăzi șansa ca într-un context unic să aducem în prezent valorile trecutului și să le conectăm cu viitorul. Națiunea română are nevoie de un astfel de pod peste timp, solid, la baza căruia să așezam simboluri și valori incontestabile.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie