21.8 C
București
vineri, martie 29, 2024

Jazzin’ Up the Blues

Duminică, 9 decembrie în Sufrageria TRUE vă așteptăm la încă o seară live alături de Roxana Stroe & @Raluca Stoica. Hai să ne bucurăm de muzică împreună pe #Covaci19!

Roxana Stroe aka Foxy Lady este chitaristă, interpretă la muzicuță și cântăreață de blues din România.
Cantă la chitară de la vârsta de 13 ani, când a avut și prima ei formație de copii în Constanța, orașul unde a crescut.
A fost influențată de bluesman-ul AG Weinberger care a suținut-o foarte mult. Este singura chitaristă de blues din România.
Va asteptam!

Info & Rezervări la tel. 0727 488 087 | Sustinere artisti: 15 lei

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie


Fatal error: Uncaught wfWAFStorageFileException: Unable to save temporary file for atomic writing. in /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php:34 Stack trace: #0 /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php(658): wfWAFStorageFile::atomicFilePutContents() #1 [internal function]: wfWAFStorageFile->saveConfig() #2 {main} thrown in /home4/bucuresticity/public_html/wp-content/plugins/wordfence/vendor/wordfence/wf-waf/src/lib/storage/file.php on line 34