12.3 C
București
vineri, februarie 23, 2024

Instameet x Mindspace_Bucharest

Ultimul Instameet din 2018 se-ntâmplă sâmbătă, 15 decembrie de la ora 14:00 la Mindspace Business District! Experimentează un spațiu de lucru all-inclusive cum n-ai mai văzut până acum, explorează zone cu design edgy contemporan sau cu un vintage throwback, vino să cunoști live alți Instagrammeri din comunitatea locală!

Ne vedem la 14:00 în fața stației de metrou Pipera. Cristi Radu (raidenbucharest pe Instagram) te duce în avanpremieră la înălțime, într-unul dintre cele mai tari locuri din oraș.

Spațiile flexiible de birouri Mindspace, aflate acum în 13 orașe din 7 țări, găzduiesc start-up-uri și freelanceri dar și companii mari din întreaga lume (Spotify, Expedia, Microsoft, Samsung etc.). Mediul de lucru e versatil, cu zone de discuții, saloane artistice, săli de ședințe cu tematici surprinzătoare și bucătării deschise. Design-ul e highend, combină piese de mobilier vintage cu lucrări și obiecte de design semnate de artiști locali. Conexiunile autentice între membrii Mindspace se fac în spații comune care arată extraordinar, ai ocazia să experimentezi și tu networking + socializare în stil Mindspace!

Sigur vei găsi inspirație pentru poze, stories, boomerang-uri sau filmări. Invită-ți prietenii Instagrammeri și vino să întâlnești oameni din comunitate pe care poate-i ai la Follow și nu-i știi live, dar și să descoperi creatori de conținut noi!

► Meetup: ora 14:00 în fața stației de metrou Pipera
► Hashtag oficial: #mindspace_bucharest

Follow ► instagram.com/mindspace.me
Follow ► instagram.com/raidenbucharest

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie