În spiritul transparenței totale clamate, primarul general ales, Nicușor Dan (PNL-USR-Plus), a eșuat să producă lista persoanelor din „sfera culturală independentă din București” prezente la discuțiile la nivel înalt de ieri, de la Guvern și n-a revenit cu precizări referitoare la criteriile pe baza cărora au fost selectate persoanele și entitățile „culturale” reprezentate acolo. E interesant că, la o privire de ansamblu, în Galeria de Onoare a Palatului Victoria pare că au fost și membri ai unor „onegheuri” așa-zis culturale, de fapt cu agendă politică în subsidiar, membri care au protestat în stradă alături de Nicușor Dan și au luat poziții politice partizane, au fost „de partea corectā a istoriei”, cum ar zice actualul primar. Independență 100% în Noul București, capitala României nor-ma-le.

E interesant de văzut ce „reprezentanți ai sferei culturale independente” vor primi ajutor binemeritat de la Guvern și PMB, în timp ce adevărații independenți, incomozi taberelor politice, dar care produc conținut cultural relevant, cu impact benefic asupra comunităților locale, sunt marginalizați și ignorați de administrație.

Bravo, Nicușor, cea mai mare transparență, tati.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.