“Groove Garden” este un proiect de jazz-funk, inițiat de binecunoscutul pianist Sorin Zlat, ce reunește muzicieni experimentați cunoscuți pe scena jazz-ului românesc și internațional:

Sorin Zlat – keys & band leader
Robert Patai – voce
Razvan Trifan- sax
Alex Man – ghitară
Răzvan Cojanu – bas
Laurentiu Ștefan – baterie

Stilurile pe care le abordează grupul sunt: Gospel, Funk, R&B, Soul, Fusion etc. repertoriul fiind format din piese reorchestrate de la artiști celebri precum: Gregory Porter, Earth Wind And Fire, Stevie Wonder, Lalah Hathaway, precum și compoziții proprii.

Trupa s-a bucurat până acum de prezențe în festivaluri precum: Campina Jazz Festival, Danube Jazz Festival, Ploiesti Jazz Festival, Sibiu Jazz Festival, Targu Mures Jazz Festival și a cântat pentru publicul din Belgia, Olanda, Franta, Anglia, Turcia, etc.

Despre Sorin Zlat, fondatorul grupului:

Este pianist de jazz, clarinetist, compozitor, orchestrator si castigator a peste douazeci de premii nationale si internationale. A inceput studiile muzicale la varsta de sapte ani, primele instrumente studiate fiind vioara si clarinetul. Este absolvent al Facultatii de Muzica ”George Enescu” din Iasi, sectia clarinet clasic si masterand al Universitatii de Muzica din Bucuresti, sectia jazz, instrument-pian la clasa renumitului pianist si profesor de jazz Mircea Tiberian.

Sorin a creat un repertoriu ce contine piese de jazz originale, precum si standarde reorchestrate, variind prin stilurile latin, jazz, pop si clasic, orchestrate pentru a reflecta stilul sau interpretativ unic care i-a adus recunoasterea instanta pe scena de jazz Europeana si Nord Americana.

Printre numeroasele premii castigate de catre Sorin, mentionam Marele Premiu in cadrul Competitiei de Jazz din Jacksonville, Florida, Statele Unite ale Americii (2015), Marele Premiu in cadrul Competitiei de Jazz din Monaco (2013), Marele Premiu in cadul Competitiei de Jazz din Montreux (2015), precum si Premiul pentru Cel Mai Bun Muzician de Jazz pentru anii 2014, 2015, acordat de catre Fundatia de Jazz Muzza.

Demn de mentionat este faptul ca Sorin a fost nu numai primul pianist de origine romana, dar si primul pianist international care a castigat pentru prima data Marele Premiu in cadrul celui mai prestigios concurs de pian solo din S.U.A, ” The Great American Jazz Piano Competion”, o competitie cu o traditie de peste 30 de ani.

In vara aceluiasi an, Sorin a lansat albumul Endurance ce contine piese solo, in trio, precum si compozitii personale, un album primit cu multa apreciere de catre iubitorii de jazz. Invitat ca headliner la Jacksonville Jazz Festival, Sorin Zlat a concertat pe aceeași scenă alături de Chick Corea Trio, Joey Aleander Trio, Gregory Porter, Richard Bona, Lalah Hathaway si multi altii.

😋 Lasă muzica bună să te ghideze către locul în care distracția între prieteni e chiar la ea acasă! 🍸 Ne vedem la Universitate, în spatele statuilor, pe Regina Elisabeta 9.

Suport artist: 15 lei (include o bere, un shot sau un soft din partea noastră)

☎️ Rezervări: 0728 843 782

Bilete pe: https://www.iabilet.ro/bilete-groove-garden-live-la-the-pub-39471/

Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in reteaua fizica iabilet.ro/retea: Magazinele Flanco, Diverta, Hard Rock Cafe, Cafe Deko, Club Vintage, Club Quantic, Expirat Halele Carol (in intervalul orar: 18:00-22:00), Beraria H, Metrou Unirii 1 langa casa de bilete Metrorex, Magazinul Muzica, Magazinele IQ BOX – Telekom, Agentiile Perfect Tour, Magazinele Uman, libraria Libmag, in punctele de vanzare Casa de Balet si pe terminalele Selfpay din toata tara.

Online pe www.iabilet.ro, puteti plati cu Cardul, prin Paypal, pe factura la Vodafone sau Orange cu plata la sfarsitul lunii sau ramburs cu plata cash prin Fan Courier oriunde in tara.

 

  • Joi la 21:00 – 02:00
    peste 3 zile
  • The Pub – Universitatii

    Bulevardul Regina Elisabeta, 030016 București

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.