7.3 C
București
joi, februarie 29, 2024

Groove Garden – A Funky Christmas

Luni, 10 decembrie la #Quantic începem săptămâna pe ritmuri de JAZZ FUNK !

☃️ „A Funky Chrismas” alături de Groove Garden ☃️

Bilete:
================================
30 lei, presale până duminică, 9 decembrie inclusiv
https://goo.gl/PVstq2 sau https://goo.gl/GQiaW9
50 lei, în ziua evenimentului, atât online cât și la intrare
================================

🎼 Groove Garden este un proiect de jazz-funk, inițiat de binecunoscutul pianist @Sorin Zlat, ce reunește muzicieni experimentați cunoscuți pe scena jazz-ului românesc și internațional. Stilurile pe care le abordează grupul sunt: #Gospel, #Funk, R&B, #Soul, #Fusion etc. repertoriul fiind format din piese reorchestrate de la artiști celebri precum: Gregory Porter, Earth Wind And Fire, Stevie Wonder, Lalah Hathaway, precum și compoziții proprii. Trupa sa bucurat pana acum de prezente in festivaluri precum: Campina Jazz Festival, Danube Jazz Festival, Sibiu Jazz Festival, Targu Mures Jazz Festival, prezente în strainatate, Belgia, Olanda, Franta, Anglia, Turcia, etc.

Sorin Zlat (Pian) – Pianist de jazz, clarinetist, compozitor, orchestrator si câstigător a peste douazeci de premii naționale și internaționale.
Sorin a creat un repertoriu ce conține piese de jazz originale, precum și standarde reorchestrate, variind prin stilurile latin, jazz, pop și clasic, orchestrate pentru a reflecta stilul său interpretativ unic care i-a adus recunoașterea instantă pe scena de jazz Europeana și Nord Americana.

Printre numeroasele premii câștigate de către Sorin, menționăm
🏆 Marele Premiu în cadrul Competiției de Jazz din Jacksonville, Florida, Statele Unite ale Americii (2015),
🏆 Marele Premiu în cadrul Competiției de Jazz din Monaco (2013),
🏆 Marele Premiu in cadul Competiției de Jazz din Montreux (2015),
🏆 Premiul pentru Cel Mai Bun Muzician de Jazz pentru anii 2014, 2015, acordat de catre Fundația de Jazz Muzza.

Demn de menționat este faptul că Sorin a fost nu numai primul pianist de origine română, dar și primul pianist internațional care a câștigat pentru prima dată Marele Premiu în cadrul celui mai prestigios concurs de pian solo din S.U.A, ” The Great American Jazz Piano Competion”, o competiție cu o tradiție de peste 30 de ani. În vara aceluiași an, Sorin a lansat albumul Endurance ce conține piese solo, în trio, precum și compoziții personale, un album primit cu multă apreciere de către iubitorii de jazz. Invitat ca headliner la Jacksonville Jazz Festival, Sorin Zlat a concertat pe aceeași scenă alături de Chick Corea Trio, Joey Aleander Trio, Gregory Porter, Richard Bona, Lalah Hathaway și mulți alții.

“Groove Garden” înseamnă

🎹 Sorin Zlat – keys & band leader
🎤 Robert Patai – voce
🎷 Razvan Trifan- sax
🎸 Alex Man – ghitară
🎸 Răzvan Cojanu – bas
🥁 Laurentiu Ștefan – baterie

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie