19.1 C
București
marți, aprilie 16, 2024

Fusion Arts Expo 2019: Peste 100 lucrari de arta, concerte, sesiuni de live painting, culoare si voie buna!

Palatul Noblesse, cladire monument istoric din centrul Bucurestiului, a gazduit in perioada 6-11 mai expozitia Fusion Arts, aflata la cea de a 4-a editie, initiativa a Asociatiei Culturale Noblesse.

Expozitia a atras peste 800 de vizitatori care au putut admira lucrari de sculptura, pictura, fotografie, design de produs, instalatii, expuse pe cele 4 niveluri ale Palatului Noblesse, dar si participa la cele 2 evenimente speciale ce au avut loc in zilele de 10 si 11 mai.

Arts After Work- Meet & Greet (10 mai) a fost dedicat conectarii arhitectilor si designerilor Studio Insign si Noblesse Interior cu cei 65 artisti selectionati la editia din acest an, obiectivul evenimentului fiind o dezbatere libera despre cum se pot implementa lucrarile de arta in proiectele de design interior. In cadrul aceluiasi eveniment, artistilor li s-a prezentat directia in care va evolua proiectul Fusion Arts si anume Agentia de Arta Fusion Arts. “Am fost profund entuziasmata de pasiunea si energia artistilor pe care i-am cunoscut, de viziunea si inspiratia lor. Din artistii prezenti, am selectionat aproximativ 40 de artisti din cei inscrisi in expozitie pe care ii vom promova si cu care vom colabora prin proiecte de design interior, targuri, expozitii si evenimente speciale. Prin colaborarea cu ei ne dorim ca proiectele noastre de design interior sa aduca clientilor nostri un plus valoare si autenticitate atat in proiectele rezidentiale cat si in cele publice.“-Loredana Presa, CEO & Founder Noblesse Group International

Fusion Arts Garden Party (11 mai) a reunit iubitorii de arta, indiferent de varsta, sa ia parte la experiente artistice pregatite de organizatori: concert Light Quartet, concert la handpan Balasa Percussion, concert Luciana Stefan, sesiuni de live painting sustinute de Sebastian Iacob, Lavinia Falcan si Dragos Preutesei. Astfel, gradina palatului s-a transformat intr-un spectacol vibrant cu ritmuri tribale si culoare.

Intrarea pe perioada expozitiei, cat si la cele doua evenimente, a fost libera.

Organizatori: Palatul Noblesse, Asociatia Culturala Noblesse

Partener: Asociația pentru Muzică, Artă și Cultură

Parteneri Media: Radio Classic, BucurestiTV,  DCNews, Revista Tango – Marea Dragoste, LiterNet.ro, Ziarul Metropolis, B365, Catchy, Ceașca de Cultură, Calendar Evenimente, Agenția de Carte, ArtOut, ArtLine, PRwave, 4Arte.ro, Orașul Meu, În Oraș, Promenada Culturală, Literomania, Bucurestii vechi si noi, Bucharest Cultural Events, Autentici.info, bizi.ro, Online Gallery, Jurnal de București, BookHub, RoEvents, România Pozitivă, IQads, urbeamea.ro, Jurnalul de Afaceri și Revista Actualitatea Muzicală a UCMR, 9AM, Wall Street, Business Woman, Feeder, Kudika, Garbo, Radar de media, Ghidul Miresei, The Life of an Artwork

Sponsori: Stalinskaya Romania, Sanovita

Fusion Arts este parte din Noblesse Group Internațional, companie multibrand din care fac parte și următoarele branduri: Noblesse Interiors- Showroom de design, studio-ul inSIGN, Palatul Noblesse – Lifestyle Palace și Noblesse Academy.

 “Add value to your lifestyle” este motto-ul care definește și leagă toate brandurile ce aparțin companiei Noblesse Group Internațional.

 Noblesse Group Internațional activează în domeniul industriilor creative și culturale, oferind produse și servicii care aduc plus valoare stilului tău de viață.

 Sediul companiei este Palatul Noblesse- Lifestyle Palace, o adevărată bijuterie arhitecturală și culturală a Bucureștiului, datând din 1881 și construită de arhitectul Alexandru Săvulescu. După un proces complex de consolidare, restaurare cu mare responsabilitate a elementelor originale, amenajare interioară și exterioară, clădirea devine, începând cu 2015, ceea ce este astăzi: unul dintre cele mai importante centre de design, lifestyle și cultură din Europa.

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie