20.3 C
București
sâmbătă, iulie 24, 2021

Foxy Lady Band feat. Güneş Şensoy

Foxy Lady Band featuring Güneş Şensoy

Roxana Stroe – chitara, voce
Güneş Şensoy – voce, chitara
Catalin Rasvan – bass
Nicu Georoiu – baterie

GÜNEŞ ŞENSOY este chitarist de Rock ,Pop si Bluesman pasionat, Gunes s-a mutat de curand in Bucuresti din Germania. A cantat pe numeroase scene, mari si mici, in diferite formule muzicale, a colaborat cu artisti de diferite nationalitati si este membru fondator al trupei Vandes cu care a cantat 7 ani. Alte formatii din care a facut parte sunt In The Doghouse, Jump si Blues Corporation.

ROXANA STROE a.k.a Foxy Lady este fiica regretatului baterist constantean Corneliu Stroe. Este singura chitaristă de blues si jazz din ţară, absolventa de masterat la Universitatea Nationala de Muzica Bucuresti, sectia jazz, cu un CV impresionant. A concertat alături de A.G. Weinberger, Berti Barbera, Harry Tavitian, Narcisa Suciu, Garbis Dedeian, Directia 5, Ovidiu Lipan “Tandarica”, Alex Man, Clay Windham, Dean Bowman, si altii. A activat ca titulara în grupurile Mike Godoroja & The Blue Spirit (cu care in 2006 a scos albumul “Capra vecinului”), in formatia cantaretei de muzica pop Nicola, Balcanamera Band, Red Cat Bone. Din 2008 si pana in prezent are propria sa formatie de blues numita Foxy Lady Band, dar in acelasi timp activeaza in doua proiecte de duo cu vocalistele de jazz Raluca Stoica, Catalina Beta. A participat la numeroase festivaluri de blues si jazz in tara si in strainatate.

CATALIN RASVAN este un cunoscut basist si contrabasist de jazz, membru al Asociatiei Compozitorilor si Muzicologilor din Romania, profesor la Universitatea Nationala de Muzică din Bucureşti, secţia jazz, colaborator al celor mai prestigioşi muzicieni din jazz-ul românesc, Johnny Raducanu, Marius Popp, Mircea Tiberian, Rick Condit, Garbis Dedeian, Petrica Andrei, Emil Bazga, Tudy Zaharescu, Alex Man, Catalin Milea, si altii.

NICOLAE GEOROIU a urmat cursurile Scolii Populare de Arta la baterie. A cantat cu formatiile Metrock, Voltaj, Taxi, Circa 7. Intre 1999-2002 a facut turnee cu trupe internationale de musical-uri in urmatoarele tari: Italia, Germania, Austria, Franta, Danemarca. A mai colaborat cu artistii: Laurentiu Cazan, Dumitru Farcas, Mircea
Vintila, Florin Ochescu, Garbis Dedeian, Malin Cristache, Adi Manolovici, George Baicea.

bilet: 30 lei
rezervari la tel. 0770 165 419

 

  • Vineri, 1 februarie 2019 la 21:00 – 23:00
  • Clubul Țăranului

    Strada Monetariei, nr. 3, 011341 București

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.