// RO //

LOUDER lansează prima expoziție de artă vizuală și narațiuni în București, în spațiul expozițional Hearth, în perioada 30 martie – 2 aprilie. Vernisajul expoziției are loc sâmbătă, 30 martie, începând cu ora 15:00.
Expoziția LOUDER din București va găzdui fotografie, film scurt, imagini tactile, perete vizual. Ne bucurăm de prezența proiectelor vizuale IMAGINI TACTILE și Empowering Roma girls through community art.
În vernisajul expoziției va avea loc o discuției pop-up despre rolul artei vizuale în promovarea drepturilor omului și dezvoltare comunitară.

LOUDER a invitat cetățenii, artiști și non-artiști, din toate mediile, să-și prezinte arta vizuală și narațiunile personale. Lucrările de artă și narațiunile selectate vor fi expuse în București și în expoziții de artă itinerantă în Slovacia, Finlanda și Rusia.

Nuditatea devine un subiect atractiv și pentru cei care privesc doar cu ochii minții: nevăzătorii. Așa că în cadrul expoziției vor fi reproduse tactil lucrări de artă modernă care aparțin unor pictori celebri precum: Nicolae Grigorescu,Ion Andreescu, Camil Ressu, Theodor Pallady sau G.D. Mirea. Aișe, un subiect controversat în istoria artelor pentru frumusețe, va fi una din muzele expoziției tactile.

*Acest eveniment conține imagini în relief care pot fi înțelese și de persoanele cu deficiențe de vedere. Nuditatea devine un subiect atractiv și pentru cei care privesc doar cu ochii minții: nevăzătorii. Așa că în cadrul expoziției vor fi reproduse tactil lucrări de artă modernă care aparțin unor pictori celebri precum: Nicolae Grigorescu,Ion Andreescu, Camil Ressu, Theodor Pallady sau G.D. Mirea. Aișe, un subiect controversat în istoria artelor pentru frumusețe, va fi una din muzele expoziției tactile.
**Prezentarea și discuția desfășurate în cadrul vernisajului vor dispune de traducere și interpretare română-engleză-română.

Parteneri: Hearth, IMAGINI TACTILE/TACTILE IMAGES, Empower Roma Girls Through Community Art, SQUARE MEDIA

Despre LOUDER
LOUDER, proiect de artă comunitară transnațională, o platformă pentru arta și narațiunile personale ale cetățenilor cu scopul de a combate prejudecățile și de a expune provocările și realitățile sociale și culturale ale oamenilor și comunităților din grupurile minoritare și / sau identitățile intersecționale și diverse.

LOUDER este proiect câștigător al Europe Lab, organizat de EU-Russia Civil Society Forum/ Гражданский Форум ЕС-Россия
Pentru mai multe informații despre proiect și parteneri, vă rugăm să vizitați https://www.louderart.com/ și LOUDER.art
Contact de presă: Andreea Toma, coordonator de comunicare pentru LOUDER
Email: andreea@louderart.com (România)

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.