3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024

Dublă surpriză pentru amatorii de jazz

Pasionații jazzului vor avea ocazia unei experiențe unice ca reprezentare artistică, până în prezent în România, oferită de cele mai cunoscute orchestre de jazz din Europa care vor concerta joi-vineri, 22-23 noiembrie, la aceeași oră 19.00, la Muzeul Național de Artă, într-un spațiu decor ce construiește întregul background al actului artistic.

Preț de două zile Bucureștiul se va încărca de o atmosferă de jazz internațională prin compozitoarea și percuționista Marilyn Mazur, o figură celebră atât în țara sa natală, cât și în lumea jazz-ului internațional, și talentatul Miron Hauser, afirmat de timpuriu pe scenele mari alături de cei mai mari interpreți de jazz din lume.

Atmosfera muzicală creată de cele două orchestre de cameră vechi prin prestigiu și tradiție, din Croația și Danemarca, precum și periplul cultural oferit de Muzeul Național de Artă, ne vor purta într-o poveste muzicală, elegantă ce îmbină puterea creatoare a două lumi într-un creuzet al culturii naționale.

Publicul fidel de jazz din România se va bucura astfel de o dublă surpriză artistică, după jumătatea lunii noiembrie, într-un spațiu distinctiv, boem, presărat de o istorie vie, conturată cu un registru diversificat și impunător pentru cultura română.

Biletele sunt disponibile aici pentru prima reprezentație și aici pentru cea de-a doua, în oficiile Poştei Române, în magazinele Inmedio semnalizate bilete.ro şi la Casa de bilete a Sălii Radio.

 

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie