S-a deschis circulația în zona podului Ciurel. Era doliu pe televiziunile arendate puterii liberale. Tuturor le murise pisica. Ideea era ”La dracu! Ce ne trebuie nouă asta? Și a mai și întârziat zece ani construcția!”

Nicio vorbă despre gașca lui N. Dan și despre mafia ”Salvați Bucureștiul!”, care au atacat în justiție tot ce se putea ataca, numai să nu se facă! Și așa rezultă că lucrarea aia, primar era Videanu când a fost lansată, deci tot liberalii erau la putere, e doar un moft al lui Firea, această ticăloasă mafiotă, care trebuie alungată de la Primărie, împreună cu ”Caracatița Roșie”!

E drept, liberalii o au p-asta cu alungatul. Au început, nefericit, dar tineresc și optimist, cu ”Alungați lupii!” Și de atunci nu prea mai știm cine pe cine alungă, și de ce. Dar dă bine pentru cei cu neuronu în hibernare! Îi mobilizează! Le dă un scop în viață. Să fie primit!

sursa foto-facebook.com/gabifirea/photos

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.