3.7 C
București
joi, februarie 22, 2024

Concert Olly of Queens pe terasa cu intrare libera

Pe 8 iunie, de la ora 22.00, Olly of Queens aduce voie bună și melodii binecunoscute pe terasa Hard Rock Cafe.
Cu o componență în totalitate feminină, trupa are o vastă experiență muzicală, o prezență scenică aparte și un playlist format din hituri internaționale, dar și din piese proprii. Formația este formată din:

Olivia Păun – voce, chitară, flaut
Roxana Stroe – chitară electrică
Alexandra Pop – chitară bas, voce
Florina „Fritz” Popescu – tobe

Olivia Păun este absolventă a Universității Naționale de Muzică București, având un background muzical solid. Din 2006 a devenit solistă în proiectul rock Olly de Quartz, cu care a activat timp de opt ani în Europa de Vest și a înregistrat 4 albume. În 2016 a început proiectul Olly & Foxy Lady cu Roxana Stroe, iar la scurt timp s-a reunit cu colegele de la Olly de Quartz.

Roxana Stroe este singură chitarista de blues din țară, absolventă de masterat la Universitatea Națională de Muzică București. A concertat alături de A. G. Weinberger, Berti Barbera, Harry Tavitian, Narcisa Suciu, Garbis Dedeian, Direcția 5, Ovidiu Lipan „Țăndărică”, Alex Man, Clay Windham, Dean Bowman și alții. Din 2008 și până în prezent are propria sa formație de blues numită Foxy Lady Band, dar în același timp activează în două proiecte de duo. A participat la numeroase festivaluri de blues și jazz în țară și străinătate.

Florina „Fritz” Popescu a început activitatea muzicală în 2006 ca bateristă a formației Olly de Quartz, alături de care a concertat în numeroase locații din Europa de Vest și din țară, până în 2016. În 2008 a intrat în proiectul Gianinei Corondan pentru o scurtă perioada, atât în concerte și emisiuni TV cât și în studio, iar în ultimii ani a mai avut colaborări cu diverse proiecte.

Alexandra Popescu a cântat la bass în Olly de Quartz în perioada 2006 – 2011, susținând numeroase concerte în țară și străinătate. În 2008 a participat în proiectul Gianinei alături de Fritz, iar în 2017 a revenit în formulă actuală a trupei.

Intrarea este liberă și distracția nelimitată!

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie