12.4 C
București
duminică, martie 3, 2024

Atelier iVideo – Cum să faci video content care să placă

Te atrage camera, dar ţi-e frică să stai în faţa ei? Ai ceva de spus, dar te fereşti de fotografii sau filmări? Poţi să fii personajul propriului material video, povestitorul sau regizorul. Tu alegi şi TU eşti creatorul video. Vino din 3 iunie, de la 19.00, la Atelierul iVideo – Cum să faci un video content care să placă și vezi cum „îmblânzeşti” lentila camerei. Atelierul e organizat de Fundația Calea Victoriei și e susținut de jurnalista Julia Nagy.

La atelier vei învăţa cum să te foloseşti de resursele pe care deja le ai (telefonul sau laptopul tău) pentru a face video-uri creative pentru prezentările tale, pentru afacerea ta sau pur şi simplu spre destinderea şi distracţia ta.

Inteligenţa artificială (AI) este integrată în camera telefonului tău mobil, DAR ideile tale şi creativitatea ta fac diferenţa.

În cadrul cursului vei afla:

  1. Paşii pe care îi parcurgi ca să faci conţinut video creativ:

– cum identifici publicul tău, cum realizezi materiale video pentru publicul tău.

– cum construieşti o identitate vizuală, cum foloseşti cuvinte cheie, ce imagini poţi folosi.

– cum îţi faci un studio de filmare în biroul/ camera ta sau chiar afară.

– principii de montaj și exerciții

  1. Cum te distingi şi cum menţii atenţia asupra conţinutului tău video

– detalii care contează: culori, sunete, filtre şi elemente grafice.

– care sunt canalele pe care poţi difuza materialul tău. Cât influenţează tipul de canal de distribuire modul în care faci un video.

– care sunt trendurile în social-media şi cum poţi capitaliza tendinţele din zona video.

exerciţiu

* Atelierul iVideo pune accent pe partea practică, iar participanţii sunt încurajaţi să vină la curs cu telefoanele smart şi (dacă deţin) accesoriile pentru telefon pe care le folosesc (căşti, stativ, selfie-stick)

Atelierul este susţinut de Julia Nagy, prezentator şi realizator al emisiunii de tech 24IT. Julia Nagy are 18 ani de experienţă în media şi este jurnalist Europa Fm.

Locurile la Atelierul iVideo sunt limitate, te poți înscrie pe contact@victoriei.ro. Taxa de participare este 150 de lei. Detalii pe www.victoriei.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie