4.3 C
București
duminică, decembrie 1, 2024

Atelier de bune maniere şi etichetă în societate

Din 11 noiembrie, găsești în programul Fundației Calea Victoriei un Atelier online de bune maniere şi etichetă interactiv şi aplicat pe situaţii practice care să te ajute să fii mereu o prezenţă plăcută în societate. Da, vei găsi conținut interesant și adaptat la noile forme de interacțiune generate de pandemie.

Cum îți păstrezi calmul în situații delicate, cum răspunzi politicos la întrebări ce n-ar fi trebuit puse, cum oferi feedback sincer, fără să jignești. Cum faci un cadou, ce faci dacă mergi în vizită și ce înseamnă să dai dovadă de bune maniere în mediul online sunt doar câteva dintre subiectele pe care le vei explora la curs, alături de lector.

Sună complicat? De fapt, e foarte simplu, odată ce înțelegi de unde vin și care e povestea din spatele unor gesturi și convenții gândite să ne facă viața în mijlocul celoralți mai lină. Istoricul Monica Neațu, lectorul cursului, îți va fi ghid în acest domeniu delicat.

Uitate şi neînţelese de la o generaţie la alta, evocate cu nostalgie atunci când admirăm rafinamentul străbunicilor noştri, bunele maniere par dificil de aplicat ”ca la carte” în galopul cotidian.

Ce s-a păstrat din complicatele codificări de acum un secol şi cum adaptăm aceste obiceiuri la stilul nostru de viaţă, fără să generăm momente penibile şi gafe monumentale?

Atelierul la care te invitam este interactiv, cu multe exemple uşor de reţinut şi aplicat. La final vom privi cu mai multă relaxare, îngăduinţă şi tact diversele provocări cotidiene.

La cele trei întâlniri vom vorbi despre coduri vestimentare, arta conversației, bunele maniere în relațiile profesionale și de cuplu, masa festivă – dineu, prânz de afaceri, cocktail, garden-party – și vom trece în revistă câteva reguli simple mereu valabile atunci când mergem în vizită. Toate întâlnirile au loc live, online, miercuri seara, de la 19.00.

Ca să participi la atelierul online „Bunele maniere și eticheta în societate”, intră pe site și plătește online taxa de participare – 240 de lei, direct de pe . Cu o zi înainte de data începerii, primești pe mail linkul unde vei urmări cursul. Dacă ai și alte întrebări, scrie un mesaj pe contact@victoriei.ro.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie