SORIN ZLAT QUARTET SUSȚINE PRIMUL CONCERT DIN AN AL STAGIUNII DE JAZZ AIR DE LA ARCUB

“THE LAND OF DREAMS” UN CONCERT INCITANT, VIBRANT ȘI UNIC

Primăria Capitalei, prin ARCUB – Centrul Cultural al Municipiului București, continuă și în 2019 seria evenimentelor din cadrul celei de-a treia stagiuni curatoriate de Cristian Soleanu a programului de jazz “Artist in Residence” de la ARCUB.

După cele șase concerte desfășurate în 2018, “The Land of Dreams”, primul concert din noul an, susținut de Sorin Zlat Quartet, va avea loc în data 24 ianuarie, ora 20.00, în Sala Mare de la ARCUB (str. Lipscani, nr. 84-90). Din componența cvartetului fac parte Sorin Zlat (pian – România), Gianni Gagliardi (saxofon – Spania), Gianluca Renzi (contrabas – Italia), Iulian Nicolau (batierie – România).

Cei patru artiști internaționali au pregătit, pentru stagiunea “Artist in Residence”, un proiect inedit prin care își doresc să prezinte publicului din București un repertoriu original și diversificat. Cu stiluri abordate ce oscilează de la cool jazz, post-bop, latin la avant-garde, concertul este o mărturie a universalității muzicii, cu cei patru muzicieni provenind din generații și școli de gândire diferite, dar uniți prin limba comună a jazzului. “The Land of Dreams” cuprinde compoziții personale de pe albumul Endurance, lansat de Sorin Zlat în anul 2015, creații noi ce vor fi incluse pe următorul album al pianistului, precum și compoziții semnate de saxofonistul Gianni Gagliardi și contrabasistul Gianluca Renzi.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.