11.4 C
București
luni, septembrie 20, 2021

100 de cursanți, 6 cursuri gratuite și zeci de materiale practice realizate în cadrul primei ediții a proiectului educațional

Centrul de Educație Practică în Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP la final:

În perioada octombrie – decembrie 2018, Corin Romanescu și The President au derulat prima ediție a Centrului de Educație Practică în Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP, un program educațional care și-a propus formarea tinerei generații de specialiști în organizarea evenimentelor private.

Pe durata proiectului, aproape 100 de persoane din diferite domenii de activitate s-au înscris și au putut participa la cursurile referitoare la organizarea evenimentelor private, derulate pe platforma www.corin-romanescu.ro.

Au fost organizate 6 cursuri online, pe durata a 6 saptămâni, cu temele următoare:

  1. Cum organizezi un eveniment reusit? Aspecte de luat in considerare. Tipuri de evenimente; evenimente private versus evenimente corporate. Principalele momente ale unui eveniment: pregătirea evenimentului, derularea, evaluarea şi plata facturilor.
  2. Conceptul unui eveniment: creativitate, culori, branding si alte elemente diferentiatoare; ce verifici la vizita de prospectie?
  3. Cum pregătim şi redactăm un buget? Structura sa şi principalele etape.
  4. Calendarul unui eveniment – cum îl pregătim şi de ce? Tipuri de calendare.
  5. Furnizorii unui organizator de evenimente: grafica, materiale promotionale, catering, sunet etc.
  6. Invitaţia: cum o creezi şi o trimiţi în cel mai scurt timp? Tipuri de invitatii si continut. Invitatii pentru evenimente coporate si pentru evenimente private – asemanari si deosebiri. Follow-up-ul – moft sau necesitate…

Cursurile s-au derulat săptămânal, în fiecare saptamână fiind activat cate un nou curs la care au avut acces toate persoanele înscrise, pe baza unei parole.

Domeniul organizării evenimentelor private este foarte dinamic, avem mereu nevoie de profesioniști care să-și dorească o carieră în acest sector atât de dificil și frumos, în același timp. De aceea, ne-a încântat interesul de care s-a bucurat prima ediție a proiectului și sperăm să fi contribuit și noi la formarea unei noi generații de profesioniști în acest domeniu. Din acest motiv, deși prima ediție a proiectului nostru Centrul de Educație Practică în Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP se încheie pe 15 decembrie, am decis să păstrăm cursurile active până pe 15 ianuarie și disponibile pentru toți cursanții înscriși”, a declarat Corin Romanescu, CEO Centrul de Evenimente The President și Trainer CEPOEP.

Centrul de Educație Practică în Organizarea Evenimentelor Private – CEPOEP face parte din proiectele initiate și derulate de Corin Romanescu în parteneriat cu Centrul de Evenimente The President și se derulează în perioada octombrie – decembrie 2018. Proiectul se încheie pe 15 decembrie iar cursurile online sunt active până pe 15 ianuarie 2019.

Proiectul este sprijinit de 17 parteneri media: ACCMediaChannel, Bucuresti Life, Bucureștii vechi și noi, Clarissa, DacicCool, Fashion8, Horeca Romania, InfoAliment, IQool, MyMagazine, Mujer, PRwave, Restocracy, Restaurante-Bucuresti.ro, StyleAndTheCity.ro, Viata Bucurestiului, Vipstyle.

 

Despre Corin Romanescu

CEO al Centrului de Evenimente The President, Corin Romanescu activează de 20 de ani pe piața HORECA fiind martor al principalelor tendințe ale fiecărei perioade. În ultimii 5 ani a contribuit la organizarea cu succes a peste 1000 de evenimente corporate și private, oferind sfaturi practice și sprijin pentru sute de cupluri și zeci de companii din sectorul privat. Este Președinte al Asociației pentru Combaterea Sărăciei și Afecțiunilor Umane și Absolvent al UTCB – Universitatea Tehnică de Construcții București.

În ultimii ani Corin Romanescu s-a implicat în activități de leadership, inițiind derularea unor programe educaționale, sociale și culturale, pentru sprijinirea tinerei generații de profesioniști. Recent, a inițiat proiectul ”Sănătate prin aqua gym”, un program ce pune accentul pe o problema curenta a societății moderne: sedentarismul, alături de proiectul ”Vinum Et Carmina”, un program educațional axat pe sprijinirea culturii românești.

 

Despre The President

Situat pe malul Lacului Tei și înconjurat de vegetația parcului cu același nume, Centrul de Evenimente The President este special amenajat pentru evenimente private sau corporate, de diferite dimensiuni.

THE PRESIDENT  dispune de un restaurant deschis zilnic pentru publicul larg, între orele 10-24 si de 5 saloane pentru evenimente: salonul Roma cu o capacitate între 60 si 150 de persoane, salonul Milano cu o capacitate între 100 și 200 de persoane, salonul Verona cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența cu o capacitate între 150 și 400 de persoane, salonul Florența-Verona cu o capacitate între 401 și 800 de persoane, alături de o terasă cu o capacitate de 600 de persoane (Terasa Venetia), o piscină (The President Pool & Lounge) deschisă în perioada mai – septembrie și un centru de evenimente pentru copii, The President Kids Party.

Meniul cu specific international al restaurantului ofera preparate pentru toate gusturile, iar privelistea spre lac transforma mesele luate cu prietenii, cu familia sau cu partenerii de afaceri în experiențe plăcute.

 

Detalii si rezervari:
Telefon: 0763 550 406, 0760 087 384, 0766 747 379
office@president-events.ro
Adresa: B-dul Lacul Tei, nr. 145, Sector 2, Bucuresti
(in Parcul Tei – pe malul lacului)

www.corin-romanescu.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.