Vizită heirupistă pe șantier, exercițiu de PR la final de an, parte a lungii precampanii electorale a Gabrielei Firea. Proiectul ăsta de la Ciurel nu va face decât să aducă și mai mult trafic auto în centrul Bucureștiului, și așa poluat și sufocat de mașini. Autoritățile locale bucureștene, tributare unor concepte desuete din anii ’70 care slăvesc mașina și ignoră pietonii, deși e un oraș locuit de oameni.

Nu mai zicem de blocul ăla din coasta pasajului, realizare opresciană. Din cauza unui dezvoltator imobiliar bine conectat, autoritățile au fost nevoite să modifice proiectul pasajului prin reducerea benzilor de circulație, pentru a nu demola un sfert din clădirea nouă. Ea a fost construită cunoscându-se că pasajul va trece pe acolo, deci au fost ignorate autoritățile și vor fi batjocoriți proprietarii cărora le va trece practic o autostradă pe sub geam.

Urbanism țiplă în Bucureștiul smart, aproape 20-20.

de Raiden

sursa foto-facebook.com/gabifirea

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.