13.7 C
București
luni, septembrie 27, 2021

Unde descoperi cele mai bune sfaturi online pentru construcții

Spatiulconstruit.ro este locul de unde se inspiră arhitecții, firmele de proiectare, de construcții, home and deco. A apărut atunci când internetul era slab utilizat și era privit cu neîncredere de către oameni. Deși afacerile se făceau în 1998 prin poștă și fax, nevoia de informație și dorința de informare exista încă de pe atunci. 

Depistând faptul că până și cei mai creativi dintre oameni au nevoie de surse de informare și de inspirație, dr.arh.Marius Smigelschi a dezvoltat un site unde se postau informații relevante pentru firmele de arhitecții, proiectare sau construcții. Informațiile au fost organizate sub forma unei planșete a portalului care era tipărită în 12.000 de exemplare și apoi erau distribuite specialiștilor în domeniu inclusiv celor 5000 arhitecți din țara noastră. Aceștia primeau planșeta direct acasă printr-o campanie specială. 

În anul cel mai glorios, planșeta a avut peste 950 pagini și era plină de informații valoroase pentru cunoscători. Site-ul se dezvoltase într-un portal și oferea în mediul online informații tehnice despre 600 de game de produse de la mai mult de 250 furnizori. 

Chiar dacă domeniul arhitecturii și a proiectării este unul extrem de tehnic și se supune unor rigurozități de neimaginat, persoanele în domeniu au nevoie de cele mai multe ori de soluții ieșite din comun pentru a-și atinge obiectivele. Atunci o privire într-un site care oferă idei și sugestii este mai mult decât binevenită. 

Site-ul a devenit tot mai cunoscut odată cu trecerea anilor și abordarea coordonatorului acestui proiect a trecut de la intermediari la utilizatorii finali. Astfel și clienții care doreau să își construiască lucruri prin curte sau grădină puteau beneficia de pe baza informațiilor de pe site, iar munca le era mult mai ușurată. 

Este crucial ca beneficiarii unui proiect de arhitectură, proiectare sau construcții să aibă informații utile și actualizate în domeniu pentru a lua cele mai bune decizii și a știi la ce să se aștepte de la specialiști. Beneficiarii astfel putea analiza mai bine munca specialiștilor, dar și puteau să lucreze în regim propriu în propriile locuințe și gospodării.  

Domeniul materialelor și produselor de construcții este unul aflat în continuă și plină dezvoltare datorită progresului în care se află întreaga noastră țară și astfel specialiștii în domeniu au nevoie de informații tehnice actualizate. 

În ultimii ani cei care accesează internetul o fac cel mai des pe telefoanele mobile care au devenit indispensabile la orice oră din zi sau din noapte. De aceea, site-ul a fost adaptat pentru a putea fi accesat cu maxim de eficiență de pe telefoane. Astfel traficul pe site a „explodat”, iar furnizorii de servicii și produse au înregistrat creșteri uriașe de cereri de ofertă care s-au concretizat în vânzări. 

Pentru a ajunge la rezultate excepționale au fost nevoie de ani buni de muncă susținută, de inovare și cercetare, dar și mai mult de încredere în propria idee. Cu fiecare an acest site s-a dezvoltat, și-a extins paleta de servicii oferite transformându-se dintr-o bibliotecă web într-o comunitate online utilă tuturor celor interesați de construcții, arhitectură, instalații și nu în ultimul rând amenajări. 

Cu ce te ajută spațiulconstruit.ro?

În primul rând se comportă asemeni unui hub de informație și de inspirație destinat profesioniștilor în domeniile construcții, amenajări, arhitectură și home and deco. Este spațiul unde găsești idei ce așteaptă să fie puse în aplicare. 

În al doilea rând, aici poți găsi produsele de care ai nevoie, soluțiile pe care nu le găseai, poți afla prețuri la diverse produse, poți discuta cu furnizorii în domeniu. Nu mai spunem că vei afla cele mai noi informații din domeniu fără niciun cost. 

Dacă ar fi să caracterizăm spațiulconstruit.ro în cifre ar suna cam așa: 

  • 17.946 de produse în 1320 game înscrise
  • 18.105 fișe tehnice și detalii CAD publicate
  • 20.000 abonați la newsletter
  • 6.147 cereri de ofertă generate
  • 20 ani de existență pe piață

Tu ți-ai luat porția de inspirație ASTĂZI?

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.