13.9 C
București
vineri, aprilie 19, 2024

Trenurile de metrou vor circula la interval de 10 sau 20 de minute, în noaptea de Înviere

Garniturile de metrou vor circula la un interval de aproximativ 10 minute în noaptea de Înviere, în intervalul orar 23:00 – 1:00, iar ulterior, până la ora 5:00, la un interval de 20 de minute, informează miercuri Metrorex într-un comunicat.

„Accesul cu lumânări aprinse în staţiile de metrou şi în trenuri este interzis, pentru desfăşurarea în siguranţă a traficului”, subliniază sursa citată.

De asemenea, în perioada zilelor libere de Paşti, de vineri şi până miercuri, trenurile de metrou vor circula pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2), Magistrala 2 (Berceni- Pipera) şi Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) la un interval de circa 10 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2-Străuleşti) la un interval de circa 11 minute. AGERPRES

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie