38.4 C
București
luni, iulie 15, 2024

Transportul public de călători în zona pasajului Domneşti va fi reorganizat, de duminică

Transportul public de călători în zona Pasajului Domneşti va fi reorganizat, începând de duminică, informează Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti – Ilfov (TPBI).

Astfel, începând din 22 ianuarie, autobuzele liniilor 122 şi 222 vor reveni pe traseele de bază şi vor intra spre terminalul „Complex Cartier Latin” direct din Prelungirea Ghencea, fără a mai întoarce la primul giratoriu de la Pasajul Domneşti. În acest sens, vehiculele acestor linii nu vor mai ajunge în staţiile „Prelungirea Ghencea 350” şi „Prelungirea Ghencea 81”.

Potrivit sursei citate, legătura până la staţia Cimitirul Ghencea II va fi asigurată în continuare de linia 322.

Pe de altă parte, dincolo de DNCB (Şoseaua de Centură), pe DJ 602, începând de luni, 23 ianuarie 2023, autobuzele liniilor 422, 423 şi 425 vor opri şi în noile staţii „Centura Domneşti” (pe ambele sensuri) şi „Staţia Electrica” (pe sensul spre terminalul „Ghencea”), precizează TPBI.

foto: Facebook Sorin Grindeanu

sursa-bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie