Teatrul Naţional Bucureşti (TNB) anunţă că îşi va modifica structura obişnuită a stagiunii, care presupunea închiderea acesteia în lunile iulie şi august, urmând ca, în acest an, în măsura în care contextul epidemiologic o va permite, să programeze spectacole pe toată perioada lunilor de vară, iunie-iulie şi august.

Spectacolele din repertoriul curent al teatrului, inclusiv cele reprogramate, vor fi jucate pe scenele tuturor sălilor – Sala Mare, Sala Studio, Sala Pictura, Sala Atelier, Sala Mică, Sala Media – săli care dispun de aer condiţionat şi instalaţii de climatizare. De asemenea, TNB va redeschide stagiunea estivală în aer liber, la Amfiteatrul de 300 de locuri de pe acoperişul clădirii.

Reprezentanţii TNB adaugă că actorii teatrului şi corpul tehnic de scenă au fost consultaţi în legătură cu această propunere, iar răspunsul lor „unanim şi solidar” a fost „da”.

Conferinţele TNB pot fi urmărite online pe website-ul, canalul YouTube şi pagina de Facebook ale teatrului. Totodată, reprezentanţii teatrului afirmă că unele spectacole înregistrate din repertoriu ar putea fi prezentate, de asemenea, online, dacă vor fi obţinute acordurile necesare.

sursa-bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.