21.9 C
București
sâmbătă, aprilie 13, 2024

MP KIDS SHINE BRIGHT CHRISTMAS GALA

Cu ocazia aniversării a 2 ani de activitate și a celebrării unei comunități închegate de peste 150 de copii, MP KIDS ACADEMY organizează MP KIDS SHINE BRIGHT CHRISTMAS GALA – un spectacol creativ, intocmit de la zero care îmbină momente de teatru, prezentări de moda, discursuri, fiind pentru 2 ore locul în care cei mai talentați absolvenți ai academiei își vor etala cunoștintele acumulate.

Ne dorim să punem un zâmbet strălucitor pe fetele tuturor copiilor, astfel că îi vom avea alături pe cei de la SOS Satele Copiilor cu cea mai nouă campanie –  “O vorbă bună” prin care vom aduna fapte și vorbe bune. În România peste 8.000 de copii sunt separați anual de familie și ajung în sistemul de protecție specială. An de an, acești copii trec prin trauma separării, care lasă urme grele și vine cu o avalanșă de gânduri și frici pentru ei.

5 decembrie | Ora 17:00 | Sala Pictura, TNB

#MPKIDSSHINEBRIGHT

#ChristmasGala

#MPKIDSACADEMY

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie