25 C
București
vineri, iulie 19, 2024

Terenul de tenis din Cotroceni a dispărut

Poate țineți minte terenul de tenis de pe strada Alexandru Vitzu – da, cel din spatele blocurilor „sovietice”  de pe Panduri.

Nu mai e! De curînd s-a pornit o construcție acolo. Și nu-i vorba de vreun antreprenor hrăpăreț, ci de altcineva, mai lacom și mai disprețuitor decît orice particular. Ați ghicit: Statul.

Statul însuși… în folosul uneia din cele mai dăunătoare instituții pentru urbanismul și arhitectura Capitalei – Ministerul Apărării, cel de care nu ne apără nimeni – construiește aici o sală de sport pentru Academia militară.

… parcă-i și vedem, în maieu și teneși, pe viitorii studenți militari dimineața – un-doi, un-doi!

Nu le-ar fi rușine! După ce că țin degeaba hectare întregi în Cotroceni, Drumul Taberei și Ghencea, entitățile Armatei nu se satură: construiesc în continuare clădiri care nu folosesc nici unui cetățean, umplu străzile orașului cu garduri cu sîrmă ghimpată… își bat joc de noi toți.

Toate troacele Armatei ar trebui scoase din oraș: afară-n cîmp li-i locul, nu printre oameni.

de The Hungry Mole

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie