Fericiți în România Nor-ma-lă, fericiți în Noul București, mai ales dacă ești pieton și ai de mers pe trotuarele impracticabile zilele astea sau șofer în căutarea unui loc de parcare/staționare.

Mâzga rezultată din zăpada fleoșcăită a ultimelor zile a scos iar la iveală mizeria din oraș, la propriu și la figurat. Salubritatea deficitară, ostilitatea față de pietoni și incapacitatea rezolvării problemei parcărilor sunt la fel de actuale și nu se văd pași în sensul îmbunătățirii stării de fapt.

Adăugăm situația dezastruoasă a încălzirii și apei calde. Stați așa, că Primarul General Bun™ e pe felie și se ocupă de rezolvarea problemelor sistemice, esențiale ale capitalei: anunță cu seriozitate că PMB renunță la procesele intentate unor „jurnaliști” de fosta administrație. Super tare. Dincolo de faptul că mulți dintre „jurnaliști” par a fi în siajul politic al primarului general actual, acest anunț echivalează cu oprirea sifonării banilor din bugetul capitalei, totul ok, nu?

Stați liniștiți la locurili voastre, Primăria Bună™ lucrează pentru voi!

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.