39.4 C
București
sâmbătă, iulie 13, 2024

Gata și 131!

… mai dispare încă una din liniile istorice ale Societății de transport, victimă a „optimizărilor” gîndite de administrație.

E vorba chiar de 131, poate cel mai vechi indicativ de autobuz al Capitalei; dar și traseul pe care – într-o cutumă care se păstrase pînă-n zilele noastre – erau „rodate” dintotdeauna modelele noi.

Asta e!

Tot „asta e” zicem și despre pseudo-unificarea liniilor 205 și 361. 361 dispare și pe traseul lui va evolua 205, care – iată – nu se mai duce nici pe 1 Mai și nici la Gară (chiar, ne pasă de cine mai merge să ia trenul?) și o s-ajungă la Unirea. Iată o nouă linie-mamut, taman din Străulești pînă-n Centru. Vedem o singură parte bună: la întoarcere, 205 va circula pe Schitu Măgureanu – Popa Tatu, ceea ce chiar e o mișcare neașteptată.

de The Hungry Mole

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie