Servicii sociale. Sprijinirea grupurilor vulnerabile și a categoriilor defavorizate, în acest caz, copiii din familii nevoiașe și oameni fără adăpost vârstnici rămași singuri.

Cantinele și adăposturile gestionate de Primăria București și de cele de sector ar trebui să funcționeze în beneficiul acestor oameni cu drepturi egale cu ale celorlalți.

Din păcate, în prezent, serviciile sociale sunt doar pe hârtie la București și instituțiile din subordordinea primăriilor înghit bugete aiurea, beneficiarii acestor servicii nu se bucură de ele, în cea mai mare parte.

E nevoie ca noua administrație de la București să evalueze starea de fapt, să operaționalizeze pe bune și să miște lucrurile în zona asta, deși noul primar general ales nu a vorbit despre segmentul social în campanie.

Să ne reamintim o distrugere de clădire veche din timpul administrației Oprescu, în numele serviciilor sociale.

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.