Sectorul 5 nu merită măturat, nici în epoca Florea, nici în epoca Piedone, acesta este adevărul trist ce se extrage din aceste imagini. Pentru ambii aleși ai Sectorului 5, curățeania nu pare o prioritate deși pe mașinile primăriei destinate acestui scop apare faimosul #DF cu vocabula ”Curat”.

Adevărul e că e curat murdar, cum bine zicea Caragiale. Fie că vorbim de perioada Florea sau de noua perioadă conturată de vașnicul Piedone – ctitorul sectorului 4- aceleași metehne se mențin în ciuda cetățenilor care nu vor altceva decât normalitate. Din această rațiune au și votat Piedone la alegeri.

PR la birou cu măturători ce stau acasă

Măturatul străzilor (în cazul nostru cartierul din proximitatea Fabricii de Chibrituri, foarte aproape de Primărie și de alte instituții importante) nu este prioritar în Sectorul 5 cu toate că actualul primar are un PR înfloritor în presă și în mediul digital.

Cum putem construi un Sector 5 modern dacă uităm să măturam străzile?

Autor: Cone Arpad, un ungur in cautarea migratiei din Tinutul Secuiesc

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.