Provocarea amenajarii unui restaurant fine dining este una importantă, care se referă la mai multe aspecte, de care proprietarul trebuie să țină cont încă de la început.

Echipa care asigură succesul acestui restaurant trebuie să fie una completă care să cuprindă pe lângă  un consultant în domeniul horeca, implicarea unui chef cu referințe, dar și o echipă profesionistă și plină de creativitate de arhitecți și designeri de interior.

Importanța designului de interior:

Designul de interior are un rol crucial, pentru că primul lucru pe care îl observi atunci când pătrunzi în spațiul intim al unui astfel de loc este cu siguranță atmosfera. Aceasta trebuie să te poarte într-o lume specială încă de la primii pași, să te atragă iremediabil într-o poveste plină de detalii surprinzătoare, sofisticate.

Citeste tot articolul aici.

Vezi aici unul dintre cele mai reușite proiecte de design restaurant fine dining.

Lasă-te inspirat și de alte proiecte reușite de amenajare restaurante realizate de echipa Noblesse Group și vizitează site-ul www.noblesse-group.com.  

  :   Dimensiuni: cm HFin  Descriere:   Pret: Euro +TVA    

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.