Deci stai, sticlele cu apă oferite oamenilor pe stradă zilele astea de echipele de campanie PNL în București, acțiune promovată agresiv prin postări sponsorizate pe social media, nu reprezintă același lucru cu gălețile oferite de PSD în campaniile trecute? Totuși, apa, un element al naturii, folosit ca mită ectorală. E un nou minim al calității politicului în România.

Bonus: echipele PNL prezintă risc sanitar, nu toți activiștii de partid poartă corect masca și mănușile la interacțiunea cu potențialii alegători, iar sticlele se dau din mână în mână. Exact ce promovează Guvernul actual, distanțare socială!

Hei, uite o idee: poate PNL se gândește să ofere și pungi cu aer! Aerul e util.

de Raiden

Nu, PNL Sector 3, a da sticle cu apă nu înseamnă a face treabă pentru oraș. Ați văzut ce achiziții demente a făcut PS3 în mandatele Robert Negoiță? Ați văzut interlopeala din centrul vechi? Ați văzut că se scurg fațadele în cartierul evreiesc?

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.