Situația de la Spitalul Județean de Urgență este imaginea unei națiuni în plină descompunere, în care fiecare face doar ce-i tună, nu mai există autoritate, responsabilitate, nimic! E doar începutul. Iar Suceava este doar ultimul caz de acest gen, și cel mai mare. După Gerota nu s-a întâmplat nimic. După Petroșani, la fel. Practic, peste tot sunt medici infectați. Și nu se întâmplă nimic. Managerii de spitale sunt o gașcă puși acolo pe te miri ce criterii, oricum incompetenți. Medicii au fost eliminați, practic, din managementul sistemului de sănătate. Rezultatele se văd acum. Dar cui îi pasă? Totul e să i-o tragem lui Beuran, nu? Sau altui medic cu autoritate, care mai are ceva de spus, și are autoritatea profesională care-l face credibil.

Iar dacă vi se pare că sistemul privat este mai bine administrat, gândiți-vă doar la cei doi bolnavi trimiși infectați din privat la stat. Asta e, țara pe care președintele ei, votat de 66,6 % dintre cetățeni, a pus-o sub zodia ghinionului!

de Constantin Gheorghe

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.