39.4 C
București
sâmbătă, iulie 13, 2024

Podul Grant din București va fi consolidat și modernizat

Se reiau lucrarile de consolidare si modernizare la unul dintre cele mai mari  pasaje din București, Podul Grant. Ar trebui sa se incheie în 2 ani.

Vineri, 31 martie, a fost semnat contractul pentru reluarea lucrărilor, iar investiția valorează aproximativ 54 de milioane de lei, anunță viceprimarul Capitalei, Stelian Bujduveanu.

În perioada următoare vor începe lucrările și vor fi realizate de BOG`ART S.R.L. Lucrările vor dura 24 de luni, anunță viceprimarul Capitalei.

Consolidarea Podului Grant a început în anul 2019 și a fost realizată în proporție de 35%. Pasajul denivelat este format din podul principal, 6 bretele, trotuar și scări.

  • Infrastructură,
  • Suprastructură – structură de rezistență,
  • Suprastructură – cale de tramvai,
  • Suprastructură – cale rutieră,
  • Siguranța circulației.

Investiția se ridica la aproximativ 54 de milioane de lei și acoperă serviciile de proiectare, asistență tehnică și execuția propriu-zisă a lucrărilor.

Lucrările de reabilitare de la Podul Grant ar putea începe la sfârșitul lunii mai, a declarat, de curând, Marian Bârgău, directorul general al Administrației Străzilor București. Acestea se vor putea executa cu închiderea circulației rutiere pe câte o bandă.

sursa-bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie