Primarul General Gabriela Firea a declarat astăzi că Primăria Capitalei nu are o responsabilitate directă în privința măsurilor pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, aceste atribuții revenind, prin Ordonanța de Urgență dată de Guvern, Ministerului Sănătății și Ministerului de Interne.

Cu toate acestea, municipalitatea a răspuns solicitărilor din partea Comitetului pentru Situații de Urgență, punând la dispoziție un spațiu cu o capacitate de 100 de locuri pentru izolarea persoanelor care vin din zonele afectate.

De asemenea, Primăria Capitalei asigură hrana, îmbrăcămintea și alte materiale de îngrijire personală necesare persoanelor cazate în acest spațiu, precum și cheltuielile cu pază și utilitățile.

Primarul general Gabriela Firea a mai spus că în acest moment, în Capitală, nu s-a confirmat niciun caz de infectare cu coronavirus. Primele 2 persoane care au stat în izolare 2 săptămâni au plecat acasă, iar în prezent în acel spațiu se află cazate alte 6 persoane.

sursa-bucurestifm.ro

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.