39.4 C
București
sâmbătă, iulie 13, 2024

Palatul Noblesse a fost premiat în cadrul Galei ”România ești tu”

Povestea de succes a Palatului Noblesse, un palat magic, precum și povestea oamenilor din spatele acestei afaceri de succes, Loredan și Silviu Preda, a fost răsplătită  cu Premiul de Excelență, ca referință în arhitectură și design, în cadrul galei ”România ești tu”, gală ce s-a desfășurat pe 15 martie, la Palatul Parlamentului. În fața a sute de antreprenori, munca și pasiunea Loredanei și a lui Silviu Preda, duse în numele Palatului Noblesse și a Noblesse Group, au fost recunoscute prin intermediul acestui premiu, care a venit ca o încununare a succesului, pentru restaurarea clădirilor și readucerea acestora la viață.

Gala ”România ești tu”  a fost gala dedicată recunoașterii și premierii oamenilor valoroși din România. În cadrul galei au fost celebrate realizările pe care acești oameni valoroși le-au avut și care au contribuit semnificativ la dezvoltarea țării.

Acest premiu vine și ca o recunoștere a muncii pe care echipa Palatului Noblesse o aduce, zi de zi, frumosului din jurul nostru. Cu sute de evenimente organizate de-a lungul timpului, cu ambiția de a promova arta, dar și cu dedicarea pe care o punem în tot ceea ce facem, Palatul Noblesse este o clădire recunoscută și prin acest premiu, ca fiind una de referință în design și organizare de evenimente.

Palatul Noblesse, palatul din inima capitalei, clădire istorică de la 1881, se arată semeață pe strada Sfinților, la numărul 7, în zona Calea Moșilor Vechi, zona preferată a nobilimii din epocă. Dacă pe vremuri această zonă se remarca prin freamăt și veselie, clădiri semețe și oameni importanți, în zilele noastre farmecul zonei cu greu mai poate fi zărit. Și, totuși, în această zonă, pe o străduță liniștită, apare ca într-o poveste Palatul Noblesse, o clădire cochetă, elegantă, înconjurată de o superbă grădină, oază de liniște și verdeață, așa cum greu mai găsești în centrul capitalei.

Palatul Noblesse pare că se încăpățânează să fie aici, să se împotrivească cu tărie vicisitudinilor timpurilor, doare pentru a ne încânta privirile și sufletul prin grandoare, măiestrie și povești de altă dată. A trecut de la glorie, când sălile impozante îi erau pline de oameni importanți, iar muzica vibra în fiecare colțișor, la decădere și anonimat, până când, Loredana și Silviu Preda au decis să-i redea strălucirea și frumusețea de altă dată.

Loredan și Silviu Preda, doi antreprenori români de succes, doi oameni îndrăgostiți de frumos, de ideea de cămin, de lux și eleganță, și-au dedicat întreaga viață descoperirii frumosului unde altundeva decât în interiorul căminelor. Mai mici sau mai mari, fiecare loc care le-a trecut prin mână a căpătat acea notă de eleganță, acel aer misterios, acel spațiu demn de cămin și mai puțin de casă, acel loc cu personalitate. Și iată că de aiciapare și Palatul Noblesse.

Astăzi, Palatul Noblesse este pentru noi o lecție de istorie, este o clădire emblemă, un spațiu dedicat eleganței clasice, impunator și fascinant prin fiecare detaliu architectural, care se găsește în sălile sale, dar unde tehnologia modernă este  integrată perfect.

Loredana Preda – vis de antreprenor

Povestea Loredanei începe cu Studio Insign, fima de design de interior și arhitectură de interior, și ajunge natural la povestea Palatului Noblesse, locul ei de suflet, pe care îl readuce la viață și îl pune pe lista celor mai importante centre de evenimente și artă din România, dar și din Europa. Palatul Noblesse este locul evenimentelor cochete cu o notă aristocrtatică, un centru cunoscut de artă, dar și un showroom spectaculos. Loredana Preda este persoana ce se bucură în fiecare clipă de tot ceea ce i-a fost dăruit să trăiască. Și asta pentru că face totul din pasiune și mai ales pentru că știe că doar arta reușește să aducă oamenii împreună, să le atingă cele mai profunde trăiri. Iar în Palatul Noblesse totul este magic. Fiecare oaspete este plimbat cu atenție prin fiecare camera și pare-se că Palatul spune o poveste. Povestea a ceea ce a fost odinioară, dar mai ales povestea a ceea ce este acum. Un loc unde se poate întâmpla magie, un loc unde există bucurie, dar mai ales acel loc de care se pot bucura toți cei care îndrăznesc să-l cunoască și să treacă dincolo de porțile ferecate.

Povestea de-atunci spune că prin 1881 a început construcția acestei minunate clădiri și încă de pe atunci au existat numeroase încercări, astfel că Palatul a fost reconsolidat de curând și totul pentru bucuria noastră.

O poveste spusă cu tâlc chiar de spațiul în care te afli, emoție plămădită cu drag de cei ce-au ales să păstreze – iată pe scurt povestea Noblesse Group – cel mai mare studio de design interior, dar mai ales acel studio găzduit de un palat.

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie