38.4 C
București
luni, iulie 15, 2024

Nu poti arde etape, nu poti pacali publicul oricate pile te sustin sau mutrisoare simpatice faci la tv

In vacanta fiind, descopar apa calda. Ma rog, eu sunt mai autocritic si caut sa gasesc contraargumente la dovezi evidente.

Asadar, in lumea spectacolului, si prin extensie a televiziunii, figurile mature cu notorietate sunt preferate de public in dauna tineretului in afirmare si fara experienta. Iata aici o lista cu cei mai apreciati artisti pe care i-ar dori publicul, distribuiti in roluri cinematografice, conform unei cercetari de piata din SUA:

Tom Cruise

Dwayne “The Rock” Johnson

Tom Hanks

Brad Pitt

Denzel Washington

Julia Roberts

Will Smith

Leonardo DiCaprio

Johnny Depp

Kevin Hart

Keanu Reeves

Sandra Bullock

Ryan Reynolds

Adam Sandler

Harrison Ford

George Clooney

Robert Downey, Jr.

Angelina Jolie

Morgan Freeman

Chris Hemsworth

Ultimul pe lista de 20 e un „pusti” de 40 de ani.

Stiu ca e mai sanatos sa ignor decat sa ma repet, dar o data pe an le aduc aminte ignorantilor: nu poti arde etape, nu poti pacali publicul oricate pile te sustin sau mutrisoare simpatice faci la tv. 

Dar cum in multe redactii din Romania plimbatul prin studio a devenit un fel de plimbare in parc, noi ne consideram mai destepti decat ciudatii aia din America (cred ca mai sunt unii si prin Europa de vest).

Pentru ca la noi este „polul desteptaciunii”.

 De Claudiu Lucaci

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.

Cele mai noi

Din aceeasi categorie