[BULEVARDUL 6 MARTIE] Din 1948 până în 1965, actualul bulevard Elisabeta din centrul capitalei, parte a axei est-vest a orașului, s-a numit bulevardul 6 Martie. Așa arăta el în 2 poze din 1962.

In  martie, iar o ocazie să vedem cum mai arată fostul bulevard 6 Martie din București, actual bulevard Elisabteta: cam la fel de rău. Momentan se reface (probabil în stil Disney) fostul sediu al Primăriei Sectorului 5 dar ai meniuri de prânz ok la împinge-tava de la intrarea în fostele cinematografe. Ce-ar mai fi de zis?

Bulevardul Elisabeta arată per total extrem de prăfuit (are în majoritate clădiri din primele decenii ale secolului 20) și are nevoie urgentă de revitalizare și regenerare urbană, mai ales că e o arteră centrală esențială a orașului, plină de istorie și arhitectură frumoasă.

de Raiden

Acesta este un site cu caracter informativ și educativ . Publicam aceste informații pentru cunoștințele culturale ale publicului. Dacă doriți să eliminăm o postare sau să facem modificări, vă rugăm să ne contactați. Nu intenționăm încălcarea dreptului de autor.